GK Engelholmsgymnasterna
Truppgymnastik

Prenumerera på Bingolott (papperslott)

Prenumerant kan boka sin prenumeration och ta del av blankettens erbjudande på följande sätt:

Tre valmöjligheter att anmäla sig som Bingolotto Prenumerant.

* Viktigt när prenumerant anmäler sig via https://www.bingolotto.se/prenumeration/ eller ringer till kundtjänst 0771 – 440 440.

• Uppge GK Engeholmsgymnasterna
  • Uppge kampanjkod 4668 (Välkomstpresent till nya prenumeranter, vi bjuder på 4 st Bingolotter utan kostnad (värde 200 kr)

Köp bingolott - digitalt
Spela Bingolotto - stöd vår förening

Vi får:
  • 15kr per enkellott och
  • 30kr per dubbellott.

Tack för ert stöd, vi håller tummarna att ni tar hem storvinsten!

Höstens BingoLotto har dragit igång, varje söndag, kl. 18.00 i TV4

Klicka på länken nedan:

Pantamera

Genom att samla burkar och petflaskor kan ni stödja vår förening:

• Hämta grön pantsäck, säckförslutare och etikett på kansliet (eller ta emot av huvudledare)
  • Samla PET flaskor i en egen säck
  • Samla burkar i en egen säck (utländska eller skadade burkar går också bra) - fyll upp säcken helt
  • Ni kan få hur många säckar ni vill, meddela kansliet direkt om ni vill ha fler

• Stäng säcken med säckförslutare, se till att det finns en etikett påklistrad
  • Lämna in säcken på något av deras inlämninsställen:
Ängelholm:
ICA Maxi Stormarknad
Coop, Östra vägen,
Hjärnarp:
ICA Supermarket (Arons)
Förslöv:
ICA Nära
Båstad:
Willys

Klicka nedan för att hitta annat inlämningsställe nära dig:

Tack för att ni pantar!
Bli stödmedlem
Swishnummer 123 330 68 42
Stödmedlem:
300kr

valfritt bidrag

Swish nummer:  123 330 68 42
Bankgiro:  5633-3495

Märk betalningen "stödmedlem"

Tack för ert stöd!
INTERSPORT

Supporta din förening – bonus till dig och din förening!

Dina inköp ger bonus till dig och din förening. Club INTERSPORT erbjuder personligt bonus 2-6% beroende på hur mycket du handlar. Utöver din egen bonus ger även dina köp bonus till din förening.

Alla föreningens, lagens, medlemmarnas och familjernas inköp ger bonus. Supportrar, släktningar och vänner kan stödja föreningen genom att handla på INTERSPORT.

För att kunna vara med i "Supporta din förening" behöver du vara med i Club INTERSPORT.

Är du redan medlem i Club INTERSPORT är det bara att logga in och välja GK Engelholmsgymnasterna

Är du inte medlem i Club INTERSPORT blir du det på www.intersport.se och väljer samtidigt din förening.

Det går också bra att bli medlem i butik, fyll i ansökan och din förening och lämna ansökan i kassan.

Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

För mera information, kontakta din INTERSPORT butik eller gå in på www.intersport.se

Hälsningar,

INTERSPORT

TACK för ert stöd!

Stöd oss varje gång du spelar hos Svenska Spel

Vår förening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten. Gör ditt val och välj oss nästa gång du spelar, så är vi med och delar på pengarna.

Välj GK Engelholmsgymnasterna på svenskaspel.se/grasroten eller hos ditt ombud.

Tack!