Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Engelholmsgymnasterna
Truppgymnastik

Englacupen uppdatering
2020-01-27 10:11
Nu är startlistorna för alla klasser utskickade och upplagda på hemsidan. Startlistorna är "första-starttider" och vi reserverar oss för eventuella strykningar/ändringar från och med nu fram till tävlingsstart - vänligen håll utkik efter eventuell uppdatering av tider närmre tävlingshelgen. 

Ni hittar även redskaps- skiss och omdömesunderlag för respektive klass. Klicka under fliken "dokument" så hittar ni alla dokument som rör Englacupen 2020.

En liten påminnelse nu när Barnkonventionen blivit lag är att inga lag med barn under 12 år får lov att toppas!!  Framförallt Englacupen är en tävling där glädje står i centrum och en tävling vi arrangerar för att så många gymnaster som möjligt ska få vara med och tävla - förhoppningsvis många gånger. Tänk också på att så långt det går inte ha några reserver på era varv. Man får lov att vara 7 pers i laget och per varv men svårigheten räknas bara på de 4 sista och utförandet räknas på alla delat på antalet gymnaster, det betyder att man inte tjänar något på att köra med 4 per varv och ha resten som reserver, det ser bara tråkigt ut för alla föräldrar och publik på plats.

Annars vill vi åter igen påminna er om att läsa på reglerna en extra gång och hälsa er lycka till med uppladdningen i era grupper :) hör av er om ni har några frågor!


Välkomna!


Tävlingsledningen
GK Engelholmsgymnasterna